bolha.com MojeDelo.com

Zelenjavni zavitek z zeliščnim prelivom

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 11661

Komentarji4

  • biba
    biba je komentiral/a 28.02.2013 ob 15:54 uri

    namesto bešamela zmešala kislo smetano,jajce in mleko.Testo sem uporabila vlečeno.Bilo je zelo dobro.

    Odgovori
  • Blanka Kefer
    Blanka Kefer je komentiral/a 01.03.2013 ob 09:07 uri

    Vsekakor lahko zavitke pripravimo tudi na takšen način. Zahvaljujemo se vam za predlog! Lep pozdrav iz uredništva.

    Odgovori
  • Janez Jerancic
    Janez Jerancic je komentiral/a 25.02.2016 ob 13:00 uri

    Velikokrat kaj takega pripravljmo ,kuhamo ...super je če imš malo pečenega piščanca ,narezane prsi in dodamo v zavitek ...še bolje je če malo dodamo kajanskega popra ...

    Odgovori
  • Niko Srabočan
    Niko Srabočan je komentiral/a 28.02.2016 ob 08:36 uri

    Tudi pečena,razrezana in razdrobljena krvavica nam godi.

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah