bolha.com MojeDelo.com
Najboljši recepti za jedi z zelišči in začimbami

Najboljši recepti za jedi z zelišči in začimbami

Od pesta iz bazilike in zeliščnega masla do namazov z zelišči. Oglejte si recepte za aromatične zeliščne jedi in nasvete, trike in vse o naravnih ojačevalcih okusa.
Predajte se kraljestvu arom!

Nasveti in triki o zeliščih in začimbah

Pravilno shranjevanje, priprava in še več... Nasveti in triki o zeliščih in začimbah

Če se po nakupu (ali nabiranju) na zeliščih še vedno nahaja zemlja, jih najprej operemo in nato osušimo. Zelišča nikoli ne obdelujemo vlažna, saj jih tako težje režemo, pri tem pa izgubijo veliko arome. Zelišča moramo sekljati na...

Zelišča in začimbe
Išči Išči po kategorijah

Zelišča in začimbe od A do Ž:

  • Bazilika

    Bazilika

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Medtem ko sveža bazilika izboljša...

    Več
  • Kreša

    Kreša

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Pri kuhanju ja najpomembneje, da z...

    Več
  • Luštrek

    Luštrek

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Podobno kot mešanica začimb maggi,...

    Več
  • Lovor

    Lovor

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Zeliščno-začimbna aroma lovorja...

    Več
  • Meta

    Meta

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi?V Angliji je zelo poznana metina omaka. Pri nas...

    Več
  • Origano

    Origano

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Če origana ne kupimo svežega in listov z...

    Več
  • Peteršilj

    Peteršilj

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Da bi lahko vse njegove sestavine sprejeli...

    Več
  • Žafran

    Žafran

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Žafran ne obarva le jedi in oblačil, temveč...

    Več
  • Žajbelj

    Žajbelj

    Na kaj moramo biti pozorni pri kuhanju? Pri vseh zdravilnih lastnostih, ki so jih...

    Več
  • Timijan

    Timijan

    Na kaj moramo paziti pri kuhanju Njegov aromatičen in rahlo grenek vonj ter okus...

    Več
  • Brin

    Brin

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Smolnasto zelo močno in sladko aromo...

    Več
  • Limonina trava

    Limonina trava

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Mlada stebla limonine trave lahko...

    Več
  • Melisa

    Melisa

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Melisa z močnimi stebli in listi je tista...

    Več
  • Limonski poper

    Limonski poper

    Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi? Če bomo v trgovinah iskali limonski poper...

    Več