Žurnal24 bolha.com vreme.net MojeDelo.com

Žlikrofi

Shrani v kuharsko knjigo

Če želite shraniti recept v vaši osebni kuharski knjigi, se morate registrirati. Facebook prijava

Deli:
Facebook
Twitter

Število ogledov: 7298

Komentarji3

  • Aleš Gantar
    Aleš Gantar je komentiral/a 20.01.2011 ob 22:21 uri

    Pozdravljeni!
    Res bi rad vedel kdo je objavil ta recept in imel jajca da ga je poimenoval tako kot ga je poimenoval? Nadaljnih komentarjev se bom vzdržal... Mislim da spodnji povezavi povesta dovolj... Prva celo zurnal24.si :) Hmmmm...

    http://www.zurnal24.si/slovenija/idrijski-zlikrofi-zasciteni-v-

    Odgovori
  • Gost je komentiral/a 27.01.2011 ob 11:05 uri

    Spoštovani gospod Gantar
    Vašega komentarja ne razumemo. Recept je za idrijske žlikrofe, ki so zaščiteni, o čemer smo na spletnem portalu zurnal24.si pisali, kot ste pravilno odgovorili. Sestavine v receptu so prave, njihova količina se razlikuje glede na število želenih žlikrofov.
    Pozdravljeni

    Odgovori
  • Aleš Gantar
    Aleš Gantar je komentiral/a 20.01.2011 ob 22:22 uri

    še enkrat povezave...

    http://www.zurnal24.si/slovenija/idrijski-zlikrofi-zasciteni-v-eu-156378/clanek

    http://www.idrija-turizem.si/sl/kulinarika/idrijski-likrofi.html

    Odgovori
Dodaj komentar
Išči Išči po kategorijah