Citizen je bilo najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli kupilaCitizen je bilo najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli kupila

Citizen je bilo najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli kupila

Nekaj časa nazaj je moj fant praznoval rojstni dan in jaz sem nekako že imela idejo za darilo. Vedela sem, da si že kar nekaj časa želi ročno uro, ampak nikoli nisem vedela, katero točno si želi. Dejstvo je, da moj fant nikoli ni imel neke konkretne ročne ure in ravno zato niti sam ni vedel, kaj točno bi imel. Šla sem po različnih trgovinah ter začela iskati različne ure. Nekateri prodajalci so mi znali res zelo lepo svetovati ter so mi povedali, na kaj naj bom pozorna. Še vedno pa nisem našla tiste prave ure, ki se mi je zdela najbolj primerna za njega. Po nekaj tednih iskanja sem končno prišla do Citizen ročnih ur. Hvala bogu, da sem si vzela toliko časa za iskanje njegovega darila, saj drugače ne bi nikoli prišla do Citizen.

Ko sem videla to ročno uro, sem bila res pozitivno presenečena in bila mi je zelo všeč. Nekako sem tudi videla, da bi mojemu fantu zelo lepo pasala in zato sem kar riskirala in jo vzela. Zelo hitro sem ugotovila, da sem se pravilno odločila, saj mu je bila Citizen ročna ura res zelo všeč. Rekel je, da je zelo vesel, da sem našla takšno uro, ki mu je zelo všeč in da on več ne rabi iskati neke ročne ure zase. Bila sem zelo vesela, da sem mu lahko na nek način pomagala pri temu iskanju in bil je ravno pravi čas, saj je imel rojstni dan. Rojstni dan smo opazovali res zelo lepo. Povabil je veliko svojih prijateljev in skupaj smo se imeli lepo. Jaz sem pripravila hrano, moj fant pa je šel po pijačo in tako smo imeli vsega dovolj. Vsi so zelo lepo živali ter mojemu fantu tudi prinesli zelo lepa darila. Moj fant je bil s tem dnem res zelo zadovoljen in bila sem zelo vesela, da sem bila del tega.…

Preberi večPreberi več

Čiščenje parcele in zaščitne rokaviceČiščenje parcele in zaščitne rokavice

Kakšno srečo smo imeli, da smo lahko kupili košček zemlje na morju in si tako omogočili lepše življenje. Ker pa živimo daleč stran, imamo vedno veliko dela z čiščenjem, ko pridemo na parcelo. Največ dela je seveda spomladi. Takrat še kako prav pridejo zaščitne rokavice, da naše roke niso poškodovane. Namreč zraste kar veliko trnja, ki ga je potrebno porezati. Spomnim se eno leto, ko sem šel obrezovat brez rokavic. Po celem dnevu sem imel po rokah polno prask. Da so me kdaj tako pekle in bolele roke ne pomnim. Zato pa sedaj nikoli več ne čistim parcele, da niso zaščitne rokavice na mojih rokah. Tako poskrbim, da so moje roke zaščitene in lahko sproščeno delam. 

Sedaj sem se tudi navadil, da takoj, ko grem ven delat si dam na roke zaščitne rokavice. Tako imam vedno na koncu dela, čiste in nepoškodovane roke. Tako malo je potrebno, da poskrbimo za naše roke, predenj začnemo delati. Res se splača, kajti zakaj bi imeli umazane, poškodovane roke, če to ni potrebno. Zaščitne rokavice nam tako zaščitijo roke pri vsakem umazanem in nevarnem delu. 

Naša parcela je res na lepi lokaciji, ko jo spomladi očistimo lahko celo poletje na njej uživamo. To so dolgi vikendi, ki jih preživimo v sklopu družine in se imamo lepo. Seveda pa sem jaz tisti, ki še vedno vsak dan uporabi zaščitne rokavice, da z njimi kaj po praceli naredi. Delo me vedno čaka, vedno kaj najdem. Sam obožujem naravo, najraje sem v naravi in delam. To mi da tisto potrebno zadovoljstvo, ki mi na koncu prinese zdravje. Človek včasih ne potrbuje veliko za svojo srečo, le premisliti mora, kaj je tisto, ko osreči njega. Mene osreči to, da si na svoji parceli nadanem zaščitne rokavice in poskrbim, da je parcela očiščena in lepa. To je tisto, kar mi pričara nasmeh. 

Čiščenje parcele in zaščitne rokavice

Preberi večPreberi več